despre TAE-BO SPECIAL Tae-Bo in mijlocul NATURII CLUB PROMOTII galerie foto programe pentru acasa
FORUM despre noi contact


Tae-Bo LA MUNTE | un NOU TAE-BO | prima pagina

Cristian TAE-BO va ofera conditii ideale practicarii antrenamentelor de Tae-Bo. In incinta salilor sportive beneficiati de cele mai bune conditii pentru executarea miscarilor de Tae-Bo

cristiantaebo@yahoo.com va sta la dispozitie oferindu-va cu profesionalism sfaturi, indicatii alimentare si instructajul necesar in functie de rezultatele pe care le doriti. Dispunem de cele mai noi dotari tehnice, echipamente si accesorii, aer conditionat, vestiare, dusuri, pardoseala profesionala ce protejeaza articulatiile etc.


Cristian POPESCU
 Inceputul activitatii mele sportive se afla undeva in copilarie, fiind pasionat de artele martiale si aspectul fizic. La inceput am fost autodidact, antrenandu-ma zilnic in executarea cat mai frumoasa si corecta a miscarilor, cat si in armonizarea corpului meu. Primele instrumente de care m-am folosit au fost un extensor, 2 gantere, flotari si abdomene. Apoi, crescand, preferintele mele au inceput sa fie din ce in ce mai marisi astfel m-am inscris la cursurile de arte martiale ale unui club cu renume din Bucuresti. Antrenamentele de acasa s-au dovedit a-mi fi folositoare, ajungand in scurt timp la nivelul de avansat. Am participat la campionate nationale, obtinand rezultate deosebite, diplome si medalii. In acea perioada, s-a creat intre mine si antrenorul meu o relatie de prietenie si astfel de multe ori eram inlocuitorul lui. Dupa 10 ani de performanta, am obtinut in urma unui curs de specializare licenta de instructor sportiv.

 Aparent, cariera mea sportiva s-a incheiat in primii ani de studentie, cand timpul nu-mi mai permitea sa ma ocup in paralel de sala si examene. Dupa o pauza de 2 ani, am fost contactat de antrenorul meu pentru a ma instiinta ca in Franta se organiza un stagiu de pregatire pentru un nou stil de aerobic ce are la baza miscari din artele martiale. Si astfel, am invatat acest nou stil de aerobic ce a revolutionat lumea fitness-ului, stil ce se numeste Tae-Bo. Intors in tara, ne-am deschis o sala in cadrul Universitatii unde eram student, promovand acest stil, fiind singurii care predam Tae-Bo in Romania la acea data. Imbinand experienta mea in fitness, arte martiale si mecanica miscarii am aprofundat cunostintele mele despre aceasta forma de antrenament, dezvoltand un stil complex ale carui rezultate sunt foarte rapide si foarte usor de executat.

  Tae-bo, este o forma de aerobic la cel mai inalt nivel care combina miscari din TAE kwon do, Box, karate, balet si miscari de dans hip-hop. Total Awareness Excellent Body Obedience (TAE-BO), a fost inventat de Billy Blanks in anul 1980.Acesta a fost 7 ani la rand campion la karate avand centura neagra. A pus bazele acestui stil in subsolul locuintei sale. Si-a deschis un centru de antrenament in Sherman Oaks, la inceput antrenand locuitorii orasului sau ajungand intr-un final sa antreneze vedetele Hollywood-ului.In prezent,acest stil este cea mai populara forma de aerobic in SUA,rezultatele fiind spectaculoase.

 Dupa terminarea facultatii, m-am ocupat de sala de fitness a unui renumit centru de infrumusetare, fiind imaginea firmei in materie de Tae-Bo si fitness.Am scris si prezentat numeroase articole pentru diverse reviste si emisiuni TV, promovand acest stil. In prezent, imi desfasor activitatea independent, in cadrul unui centru sportiv predand acest hobby ce s-a dovedit a-mi fi, in cele din urma, pasiune.

 Cei 8 ani in care am predat Tae-Bo m-au ajutat sa observ efectele spectaculoase pe care acest program il are asupra clientilor mei, atat in ceea ce priveste aspectul fizic cat si starea de sanatate, dovedindu-mi ca este singurul stil complet de fitness-aerobic care te ajuta sa scazi in greutate, sa scapi de celulita, sa-ti tonifici si conturezi musculatura intr-un mod armonios, sa inveti cateva elemente de autoaparare si dans, iti mareste conditia fizica si mobilitatea, imbunatateste postura si echilibrul, iti da un bun tonus general si o sanatate de invidiat, te binedispune si te scapa de stress, toate acestea foarte usor si intr-un cadru foarte placut.

 In permanenta am pus accent pe comunicarea dintre mine si clientii mei observand rezultatele si evolutia in timp a acestora, sedintele fiind interactive si dinamice. Promovez stilul personal de miscare pentru ca este un mod de viata, este protectia noastra impotriva agresiunii mediului inconjurator, impotriva poluarii, imbatranirii si a altor factori ce ne fac viata sa fie un pic mai trista decat ar trebui. Imi doresc ca alaturi de mine, sa reusiti sa va atingeti scopul dorit cu usurinta si intr-un mod cat mai placut.
Specialist TAE-BO, Cristian POPESCUYahoo MESSENGER | TAE-BO in mijlocul naturii | Articole si programe de antrenament | prima pagina